Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.538. издание, емитувано на 09. септември 2023:

20. ASKING ALEXANDRIA – WHERE DO WE GO FROM HERE
19. CARDI B & MEGAN THEE STALLION – BONGOS
18. SONNY FLAME F. ROBERT CRISTIAN – MOTIVATION
17. CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
16. ALOK F. AVA MAX – CAR KEYS (AYLA)
15. GAYLE – LEAVE ME FOR DEAD
14. ALVARO SOLER – OXIGENO
13. CAITY BASER – WHY CAN’T I HAVE TWO
12. OLIVIA RODRIGO – GET HIM BACK
11. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
10. TOM SPEIGHT – TRICK OF THE LIGHT
09. LOST FREQUENCIES & TOM GREGORY – DIVE
08. TIESTO F. 21 SAVAGE & BIA – BOTH
07. ANTONIA & KIDDI – MOONLIGHT
06. CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
05. ADDISON RAE F. CHARLI XCX – 2 DIE 4
04. CANNONS – DESIRE
03. DENNIS LLOYD – OCEANSIDE
02. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
01. JULIE BERGAN – WASTE A TEAR
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
ALVARO SOLER – OXIGENO
ANTONIA & KIDDI – MOONLIGHT
CMC$ F. SAM FELDT – DIRTY TALK
OLIVIA RODRIGO – GET HIM BACK
CASSO, RAYE & D-BLOCK EUROPE – PRADA
ASKING ALEXANDRIA – WHERE DO WE GO FROM HERE
CARDI B & MEGAN THEE STALLION – BONGOS

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20