CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.532. издание, емитувано на 29. јули 2023:

20. X AMBASSADORS, TEDDY SWIMS, JAC ROSS – HAPPY PEOPLE
19. METRO BOOMIN, A$AP ROCKY & ROISEE – AM I DREAMING
18. JESSIE WARE & ROISIN MURPHY – FREAK ME NOW
17. SHAKIRA & MANUEL TURIZO – COPA VACIA
16. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
15. RITA ORA – THAT GIRL
14. JOSEPH LAWRENCE – NO GOOD FOR ME
13. TORS – AMSTERDAM
12. TY DOLLA $IGN F. CHRIS BROWN – MOTION
11. RANI – HUSH HUSH
10. DAN & SHAY – BIGGER HOUSES
09. ANGELINA JORDAN – LOVE DON’T LET ME GO
08. JOSEPH – FIREWORKS
07. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
06. ANNE-MARIE F. SHANIA TWAIN – UNHEALTHY
05. TIESTO F. JAMES ‘YAMI’ BELL – YESTERDAY
04. ROBIN SCHULZ – SMASH MY HEART
03. CITIZEN COPE – THE VICTORY MARCH
02. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, DAVID GUETTA & AFRO BROS F. AKON – SHE KNOWS
01. ALOK F. AVA MAX – CAR KEYS (AYLA)
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
JESSIE WARE & ROISIN MURPHY – FREAK ME NOW
RITA ORA – THAT GIRL
DAN & SHAY – BIGGER HOUSES

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20