CACATUA TOP 20
(Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.530. издание, емитувано на 15. јули 2023:

20. MATOMA & SADIE ROSE VAN – DON’T GIVE UP ON ME
19. DAVID KUSHNER – DAYLIGHT
18. BAILEY ZIMMERMAN, DERMOT KENNEDY & YOUNGBOY NEVER BROKE AGAIN – WON’T BACK DOWN
17. ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
16. FLYNN – FIRE IN THE STORM
15. OLIVIA RODRIGO – VAMPIRE
14. ROBIN SCHULZ – SMASH MY HEART
13. FLO RIDA – DO SI DO
12. FALL OUT BOY – WE DIDN’T START THE FIRE
11. METRO BOOMIN, A$AP ROCKY & ROISEE – AM I DREAMING
10. YOUNG THUG F. FUTURE – CARS BRING ME OUT
09. X AMBASSADORS, TEDDY SWIMS, JAC ROSS – HAPPY PEOPLE
08. FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
07. JOSEPH LAWRENCE – NO GOOD FOR ME
06. SHAKIRA & MANUEL TURIZO – COPA VACIA
05. ALOK F. AVA MAX – CAR KEYS (AYLA)
04. TORS – AMSTERDAM
03. ANNE-MARIE F. SHANIA TWAIN – UNHEALTHY
02. ANGELINA JORDAN – LOVE DON’T LET ME GO
01. TIESTO F. JAMES ‘YAMI’ BELL – YESTERDAY
(Прва недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
ALAN WALKER & ZAK ABEL – ENDLESS SUMMER
MATOMA & SADIE ROSE VAN – DON’T GIVE UP ON ME
YOUNG THUG F. FUTURE – CARS BRING ME OUT
FLO RIDA, WALKER HAYES & SAM FELDT – HIGH HEELS (PARTY DOWN UNDER)
ROBIN SCHULZ – SMASH MY HEART
JOSEPH LAWRENCE – NO GOOD FOR ME
ALOK F. AVA MAX – CAR KEYS (AYLA)

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20