CACATUA TOP 20 (Презентирано од Cacatua Urban Look)
Ова е официјална топ листа на 106-ка на 20-те највртени најслушани и најбарани хитови. Најстарата радиска емисија и најстарата радиска неделна топ листа во земјата! Топ листата е во продукција на Милан Ризвановиќ, кој и ја води. Премиерно се емитува во сабота со старт во 19:00 часот кај нас, а потоа и на повеќе македонски радио станици. Еве го последното издание:

1.522. издание, емитувано на 20. мај 2023:

20. KESHA – ONLY LOVE CAN SAVE US NOW
19. ALESSO & TY DOLLA $IGN – CAUGHT A BODY
18. MIKE WILLIAMS F. D TALE – LIVING ON VIDEO
17. MAROON 5 – MIDDLE GROUND
16. JORJA SMITH – TRY ME
15. ADEN FOYER – THE BALLET GIRL
14. KYLIE MINOGUE – PADAM PADAM
13. MINELLI – PELIGROSA
12. RAYE – FLIP A SWITCH
11. WILL.I.AM & LIL WAYNE – THE FORMULA
10. ARMIN VAN BUUREN & HRRTZ F. JULIA CHURCH – FIRE WITH FIRE
09. SUECO – POS
08. ANNE-MARIE F. SHANIA TWAIN – UNHEALTHY
07. BECKY HILL & LEWIS THOMPSON – SIDE EFFECTS
06. R3HAB, INNA & SASH – ROCK MY BODY (
05. STEVE AOKI, JIMMIE ALLEN & DIXIE D’AMELIO – OLDER
04. ALAN WALKER F. SASHA ALEX SLOAN – HERO
03. IAN BROWN – RULES
02. BAILEY ZIMMERMAN, DERMOT KENNEDY & YOUNGBOY NEVER BROKE AGAIN – WON’T BACK DOWN
01. DAVID KUSHNER – DAYLIGHT
(Втора недела на врвот)

Новитети за оваа недела:
KYLIE MINOGUE – PADAM PADAM
ALAN WALKER F. SASHA ALEX SLOAN – HERO
MAROON 5 – MIDDLE GROUND
ARMIN VAN BUUREN & HRRTZ F. JULIA CHURCH – FIRE WITH FIRE
ANNE-MARIE F. SHANIA TWAIN – UNHEALTHY
KESHA – ONLY LOVE CAN SAVE US NOW
IAN BROWN – RULES

СЛУШАЈ ЈА ТОП ЛИСТАТА СЕГА!

Доколку сакате и вашите фаворити да најдат место меѓу врвните 20 на 106-ка, гласајте на [email protected]! Гласајте за било која песна без разлика дали ја има на топ листата или не. Mожете претходно да ја разгледате плеј листата на 106ка, и од неа да одберете песна (или повеќе) за која мислите дека треба да ја има на Cacatua Top 20.