БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Пред неколку дена се одржа првиот натпревар од Шампионатот на Македонија во Мотокрос 2018 година на патеката Лагово, Прилеп.

Во прилог се официјалните резултати од класите MX1, MX2 и MX3 кој се бодуваат за овој Шампионат како и ревијалната класа MX Open.

Нашиот битолчанец Зоран Каранфиловски Ќаме во една од класите го освои второто место!

Честитки од нас и му посакуваме поголеми успеси за понатаму!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here