БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолските шофери му пркосат на сите закони на физиката. Фотографии од Керим Етемовски

Со помин да е…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here