БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По една години пауза боксот се враќа во битолските рингови. Утре спортската сала „Младост“ ќе ги вгости најдобрите боксери во Македонија, во рамките на првото коло на Првата и Младинската лига (ПМЛ) во бокс на нашата земја.


Повеќе на Гол.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here