За денес Ви препорачуваме :

👉Телешка чорба
👉Гравче
👉Ориз
👉Пекарски компир
👉Печурки
👉Пржено свинско месо
👉Пилешко со златна мешавина
👉Гулаш
👉Пастрмка
👉Ослич
👉Ребро во фурна
👉Макарони со пилешко
👉Ќофте во црн патлиџан
👉Пилешко со шафран

Повелете во Кичен Централ (карши Уредо) или нарачајте за дома на 071 242 601 🥗🍳🥘🍛