БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолската подружница Премиум Пиво Дооел Битола, под раководство на Александар Талевски Крт доби БЛАГОДАРНИЦА од Генералниот директор на Скопска Пивара Владимир Касијер за досегашната успешна работа и укажана доверба со аманет да продолжат да победуваат ЗАЕДНО!

Од нас уште поголема благодарност за нивното макотрпно залагање и чесната работа која е одлика на човекот кој ги предводи долги години, надополнета со умешноста и цврстината на неговиот карактер за сето ова да успева и да се развива во успешен бренд како за Битола така и за Ресен, Прилеп, Крушево и Демир Хисар. Број еден поддржувач на спортот, културата, економијата, екологијата националните и верските традиции во регионот…

Честитки од срце Премиум Пиво!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here