БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Сите од нас си го паметиме чекањето пред продавници, дали за леб, масло или бензин. Битола имаше свои “Black Friday” уште во раните седумдесетти. На следната фотографија од “Битолски весник” се прикажани од најмлади до најстари битолчани кои чекаат да се отвори продавницата на Жито-Битола и да си купат леб.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here