И оваа година канадските и руски служби можат да му позавидат на битолските претпријатија кои се надлежни за чистење на снег и посипување на улиците со песок и сол. Ова на сликата е денеска, февруари 5ти 2020 година како еден работник од трактор со приколка на крајно инвентивен начин со лопата ги посипува битолските улици…

п. с. Само насловната фотографија е од Канада, другите се од низ Битола

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here