hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Конфигурацијата на теренот од Баба Планина си го прави своето да дел од неа наликува како на затрупани пирамиди, кои се во пределот од с. Бистрица према грчка граница.

Наше е да споделиме, ваше да разгледате…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here