Битолската поддршка за нашата македонска ракометна репрезентација во Виена е огромна што покажува фактот од многуте фотографии што ги добиваме од нив. Од нас да ги поздравиме и да му се заблагодариме од срце.

Битола во срцето!

Напред Македонија!

Фотографии испратени од Зоран Лазаревски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here