Битолчанецот Роберт Талевски Чомбе кој моментално живее и престојува во Њу Џерси, вечерва на минус 17 степени си ужива полугол на снегот и студената зима во Америка.

Како што самиот ни кажува тој ова секојдневно го прави неколку години за подобра циркулација, намален стрес, мирен сон и подобро здравје, а со првото доаѓање во Битола ќе не запознае и сите нас.