Битолски полициски службеници му помагаат на немоќна бабичка со бастун да го премини пешачкиот премин кај Епинал/ фото непознат извор

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here