Една година од свадбата на Зоки Конга кој е член на битолската група ConTruDj заедно со Владимир Николиќ Дадо и Иле Микаровски.

Видеото ни го испрати Дадо.

Да ги поздравиме сите!

Респект Конга😎

2 коментари

  1. […] -Една година од свадбата на Зоки Конга кој е член на битолската група ConTruDj заедно со Владимир Николиќ Дадо и Иле Микаровски. Видеото ни го испрати Дадо. Да ги поздравиме сите!, пишува порталот Битола. бабам Битола. […]

  2. […] -Една година од свадбата на Зоки Конга кој е член на битолската група ConTruDj заедно со Владимир Николиќ Дадо и Иле Микаровски. Видеото ни го испрати Дадо. Да ги поздравиме сите!, пишува порталот Битола. бабам Би&#1090… […]

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here