Претходно организирани преку социјалните мрежи, битолчани денеска во Битола ја подржаа парадата која беше најавена. Од Саат кулата низ Широк сокак до Градскиот парк во голем број го промовираа зачувувањето на традиционалните семејни вредности.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here