БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На прво место со 6 458 вработени е друштвото за производство, трговија и услуги КРОМБЕРГ И ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола, компанија која и во 2019 година, исто како и претходната година ја држи водечката позиција според бројот на вработени – со тренд на пораст на годишно ниво. Според остварената добивка, оваа фирма лани била на 37 то место.

За повеќе прочитајте кај нашите соработници Pari.com.mk

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here