Битолчанката Евгенија Дивитарова од СОТУ Ѓорги Наумов Битола продолжува со нејзините успеси и освојувања на златни медали. Деновиве на државниот натпревар за средни училишта одржан во Кичево таа се натпреваруваше во областа за “Електронско кариерно портфолио” каде…

… секој од нив требаше самостојно да направи веб страна според одредени критериуми и во неа да се опише и престави заедно со нивните досегашни способности, познавања, награди и активности.

Од вкупно 18 натпреварувачи од различни градови на Македонија, битолчанката Евгенија го освои првото место (златен медал).

Ти честитаме Евгенија. Браво!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here