Битолчанка со име и презиме прашува АНОНИМНО 😃 на Битолската женска фејсбук група што се става во прагот за заштита од уроци…

И тогаш почнуваат најјаките коментари започнувајќи од лешник со жива, до поп, па куче, аларм и слично. Урнебесно прочитајте и сами:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here