Вработените на Ски – Лифт Ниже Поле и покрај силниот ветар и новиот снег продолжуваат да ја спремаат патеката за ноќното, но и за денското скијање кое ни претстои викендов.

Патеката и сите паркинзи се целосно осветлени, а стручните екипи кои што и ноќва работат на патеката ќе направат истата да биде беспрекорно подготвена за официјално отварање на оваа зимска скијачка сезона.

ЈП Стрежево, Ски Центар Ниже Поле официјална страна