БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Тимот на битолската авто школа Старт денеска со скромна донација изразија огромна благодарност до персоналот на Инфективно одделение од Клиничка Болница Битола, кои секојдневно се борат за здравјето на граѓаните.

Големиот Св Николај Чудотворец секоја година го чествуваме со многу гости. Оваа година почестени од нас ќе бидат ангелите во бели мантили.
Сите оние кои овие месеци се на првата борбена линија. За нив нема недела, нема празник.

Да се помолиме Св Николај да им дава сила, трпение и побрзо успешно завршување на оваа војна. Да се надеваме дека со овај наш гест ќе се охрабрат и другите.

Да се помолиме Св Николај да им дава сила, трпение и побрзо успешно завршување на оваа војна.

Секоја чест за нив Николче и Билјана Андоновски.

Браво и честото Име и слава.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here