hdr

  • Да се замрзни цената на кафето на Широк Сокак.
  • Да се замрзни цената на чорбата по меани.
  • Да се замрзни цената на пластичните лајчиња.
  • Да се замрзни цената на тосто кај Бомбата и слатките кај Асан слаткаро.
  • Да се замрзни цената за ски билетите на Ниже Поле и Копанки оти снего ете кај е.
  • Да се замрзни кабадајлуко со пурите во Пајтон и Аурум оти не се диши веќе.
  • Да се замрзнат сите кои со маска точак возат.
  • Да се замрзнат сите тие кои сами во кола со маска возат.
  • Да се замрзни работата на фирмата која последно време асфалтира улици низ градо, бидејќи една улица рамна нема ниту водата в шахти се слива.
  • Да се замрзнат битолските функционери и Министри кои се надвор од Битола оти никаков аир не видовме од нив.