БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска после повикот на Дамјан отприлика 300 и повеќе битолчани, заедно со нивните дечиња, кучиња, мачиња и точаци, беа присутни во Долниот парк кај шеталиштето.

Тука за роденденот на нашиот град се поврзаа еден со друг и направија голем “жив графит” на кој пишеше #BITOLA…

Дојде и супербабичката на Дамјан, баба Ана (87)…

Ова е галерија од припремата, додека за видеото ќе почекаме уште малце да се монтира…

Им благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here