Битолчани се екипираја за навивање на денешниот натпревар помеѓу фудбалските репрезентации на Македонија и Бугарија кој ќе се одржи во 20.45 ч. на спортската арена Тоше Проевски во Скопје.

Благодарност до Златко Паша.