Другарувањето на вработените од Интерворкс Битола и нивната меѓусебна соработка ги поместија во нови граници. Во текот на изминатиот викенд, 20 души комбинација од машки/женски групирани во две екипи, DevOps и SnapLogic Cloud тим околу два часа учествуваа во “воени дејствија” на локација во Скопје ја играа светски познатата Paintball игра. Исто како во светски познатите Counter Strike и Call of Duty World Games.

Како победник на крајот беше прогласен тимот на DevOps.
Успешната тимска работа и нејзиното унапредување (team building – от) е стожерот на една успешна фирма за која не постојат препреки и која ја води напред во поголеми успеси до постигнување на нејзината цел.

Браво Интерворкс.