БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Македонската судиска двојка Димитар Митревски и Благојче Тодоровски од Битола ќе ја делат правдата на натпреварот за бронзен медал на ЕХФ Еуро на кој силите ќе ги одмеруваат репрезентациите на Португалија и Германија.

Повеќе на г-спорт.мк

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here