БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола е еден од седумте града во Македонија која веќе добива лизгалиште од Проектот за изнајмување на седум монтажни спортски лизгалишта каде Владата ја задолжи Агенцијата за млади и спорт да ги обезбеди потребните средства за реализација на проектот во висина од 14.000.000,00 денари.

Фотографии Драган Велјанов

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here