БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во борбата против летачките ескадрили на специјалните елитни единици КОМАНЧЕРОСИ, битолчани од Независната група на советници Поинаку вечерва добија “оружје” за масовно уништување на комарци. Да се надеваме дека и ова ќе биде еден придонес во борбата со оваа наезда која на сите веќе цело лето “ни ја испи крвта”…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here