БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По повод големиот христијански празник Богојавление-Водици во просториите на црквата св. Димитрија се одржа крводарителска акција организирана од Црвениот Крст Битола. Со цел дарување на нови единици крв, боксерскиот клуб ПЕЛИСТЕРСКИ ЈУНАК со своите членови учествуваше на крводарителската акција.

Нека им е на здравје, а нас сите да ни е за многу години

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here