Одбраната на цепелинот од РК Пик Сегед (PICK SZEGED) на битолчанецот Никола Митревски е прогласена за најдобра на колото на Лигата на Шампиони.

Со вкупно 15 одбрани беше прогласен за играч на натпреварот и ги брани боите на Порто.

Погледнете ги одбраните

Фото и видео Фан страна на РК Порто