БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Трчај Бе” алал да ви е !!!

Предобра организација, не се сомневам дека овој настан ќе прерасни во традиција… изјави Кристиан Стојани после освоеното 1-во место на 5 км. со резултат 0:16:44…

Браво Кико!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here