„Два динари друже“ во малку поинакво издание. За оваа прилика на сцената ни се придружи одличниот Горан Бојчевски на саксофон!
Благодарам Горан за исклучителната изведба!… се заблагодари фронтменот Бора Чорба за учеството на нашиот битолчанец.

За тие што не знаат кој е Горан Бојчевски: