Битолчанецот Горан Божиновски викан Менгеле го возвраќа ударот на брусачите со брусилките. Во негов препознатлив стил со спреј и шаблон повторно го враќа “Сонцето од Кутлеш” кое со брусилки е отстрането од шахтите . Респект Горане…

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1636594469805810&id=100003658192649