БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанец од плац за купување и изнајмување на автомобили во Англија зеде да проба еден Јагуар XF и без согласност на сопственикот го управуваше на локален пат каде на само стотина метри по патот директно се судрил во друг автомобил.

На снимателот на ова видео му е интересен акцентот и објаснувањето на нашиот битолчанец како сѐ се случи :

Не дека ние сме поарни со англискиот.

еден коментар

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here