Битолчанецот Иван Чулакоски, советник од независната група на Поинаку, кој пред некоја недела беше исмејуван дека во дуксер оди на општинските седници а не по ПС во костум, денес наместо во скијачко одело туку со костум, се спушти по падините на Пелистер и Баба Планина апелирајќи дека:

“Пелистер мора да биди врвен Зимско Летен Туристички Центар во Македонија.”

Поддршка и од нас !!!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here