Битолчанец во фејсбук групата КОВИД-19 ИСКУСТВА И СОВЕТИ реши да ја разбие монотонијата и да внесе малку позитива и тоа за прашање кое ќе ве заинтересира сите.

За што доби еден куп позитивни коментари

С.Д. Алвеолите во белодробните крила се репарираат, тромбите како да си примил 4 клексани така да уживајте. 😂

М. С. Само по протокол со маска и растојание. Слушај го Венко. 😃😃

Р. Л. К. Само под услов ако е машко да го крстите Ковид.

Линкот и останатите безброј коментари Ви се ТУКА, од нас да му се заблагодариме за позитивата и да Ви посакаме на сите добро здравје и побрзо закрепнување, и само со љубов се разбира. 😉