Нашиот битолчанец Марко Дарков на необичен начин ја запроси неговата девојка со која подолго време е во врска.

Windsurf даската е нашата заедничка љубов и затоа одлучив најсвечениот чин од мојот живот да го направам баш на неа додека сурфаме… ни раскажа Марко.

А судбината е таа што одлучи тоа да биде на мирно планиниско езерце Фелд Ам Се во Австрија… ни дополна нашиот битолчанец.

Од нас им посакуваме уште многу убави нивни заеднички среќни моменти, и другото видео со windsurf даска да биде и со нивна принова.

Честитки Марко и да се ќердосате.