Европско првенство во ракомет 2018 – Вараждин.

23.01.2018 Македонија – Чешка и 24.01.2018 Македонија – Данска

Добивате превоз,ноќевање пратител и комплетна организација, можност за резервација на билети за натпреварите.

1. Поаѓање за Вараждин во Понеделник (22.01.2018) во 21.00 часот,

2. Пристигнување во Вараждин во утринските саати (23.01) и слободни активности до почнувањето на утакмиците (Македонија-Чешка 20:30) . Ноќевање

3. Слободно време за разгледување на Вараждин и поаѓање кон спортската сала за следење на натпреварите. 

Словенија – Чешка (16:00)

Србија – Белорусија (16:00)

Македонија – Данска (18:15)

*Превоз 55 евра
** Ноќевање во хостел 25 евра

Повеќе информации на тел: ☎️047/225-254, 📲075/462-344

Туристичка агенција Бела Роза Битола