Вистинска парада на гордоста !

ДОМ , СЕМЕЈСТВО ,
Родители – МАЈКА и ТАТКО !
ЗАГАРАНТИРАНА ИДНИНА 🫶

Вредности дадени од Бога и вредности по кои треба да ги воспитуваме нашите деца и идните наши генерации после нас во духот на нашата ПРАВОСЛАВНА ХРИСТИЈАНСКА вероисповед !

Игор Петковски