БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

На последното натпреварување за најдобро кафе во Австралија, првата награда за кафето “макијато” ја освои нашиот познат музичар Самко Алиев кој е по потекло од Битола. Тој е сопственик на ВВ’s cafe во Brand Junction.

Со сигурност следниот пат кога сте во северните предградија на Мелбурн ќе посакате да го вкусите најдоброто кафе кое го подготвува Самко ќе се упатите на адреса Shop T25, Brand Junction, University Hill Bundoora, Victoria, 3082 (наспроти RMIT University).

Од нас упатуваме честитки до мајсторот Самко но и лично се уверивме во квалитетот на неговото “макијато”…

Извор Аустралиан Маседониан

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here