БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“Битола моја Битола”

Задоволство е да се изведи една преубава песна со млади и талентирани музичари за кои допрва многу ќе се слуша за нивните квалитети..!!

Австралија не е толку далеку колку што мислиме, кога станува збор за музика..!

Никола Зацески

Уживајте со нив…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here