БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

“ИЗНЕНАДУВАЊАТА ДОПРВА ДОАЃААТ: ПИЈАНО ВЕРЗИЈА ‘БИТОЛА МОЈ РОДЕН КРАЈ’ НА МОЕ ЗАДОВОЛСТВО СО ИГОР ДИМОВСКИ ПОТЕКЛО ОД ОХРИДСКО ЖИВЕЕ И РАБОТИ ВО СКОПЈЕ ДИПЛОМИРАН ПРОФЕСОР ПО МУЗИКА, ХАРМОНИКАШ ПО МАТИЧЕН ИНСТРУМЕНТ.
ПОШТО НИ ЈАС НИ ИГОР НЕ СМЕ БИТОЛЧАНИ ЕВЕ ЕДНА ПЕСНА ЗА СИТЕ БИТОЛЧАНИ КАКО ЈА ОСЕЌАМЕ НАШАТА МАКЕДОНСКА БИТОЛА ЈАС И ИГОР .
УЖИВАЈТЕ ВО ОВАА ПРЕКРАСНА ИЗВЕДБА И СЕ НАДЕВАМ ЌЕ ВИ СЕ ДОПАДНЕ, А АКО ВИ СЕ ДОПАДНЕ СПОДЕЛУВАЈТЕ И КОМЕНТИРАЈТЕ” напиша Благојче Стојановски Туше на неговата фан страна која со задоволство ја сподели со нас.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here