БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Локација пред Пекара Булевар накарши Основен Суд во Битола . Молба до пекарата, навечер на дечурлијата да не му давате кифли во најлони и со салфетки.

Видео на Златко Цветановски објавено на Битолски Проблеми

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here