hdr
БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
 • Ла Капејнци Дио
 • Порто Драгорос
 • Олимписки Бич
 • Големо со ладно и маало со топло Лејк на Пелистер
 • Капе Ј нца Сопо Цапари
 • Ватер Ресорт енд Фан Довле Џик
 • Базен Епинал
 • Нов базен Кеопс
 • Освежителна фонтана Џени кај сато и Поило 1 и 2 кај Ракометно
 • аЛефкада (Але ф када)
 • Пред зграда со цревото, зинает да му снема притисок на комшите
 • Привремени капалишта и потенцијални места за освежување, се отвораат по потреба само ако заврни: капалиште Железаро
 • ул. Ѓорче Петров под Трудо и капалиште Премиеро, Стара Болница кај семафорите
 • Нови капалишта за во иднина: Затворен базен Даме Гинималчето. Базенот е уште во изградба, следната фаза продолжува за една година пред наредни локални избори: Димензии 25х9= 225м2
 • Улица Илинденска уште ја прат

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here