БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40
Битола Кафе е нова шема и бизнис на сигурно некој наш битолчанец и бескраен љубител на Битола… Преку седум планини и седум мориња во далечна Австралија, на локација ул.Бонг Бонг бр. 275 Нов Јужен Велс (275 Bong Bong Street, Bowral, New South Wales 2575).

Од нас да им посакаме нека им е со среќа новиот бизнис и деновите ќе ги бараме за повеќе инфо.

Аирлија Битола Кафе

Поздрав и до Мери Чо за сугестијата…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here