БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битола е,била и ќе биди…
Сега е цутот на липите и најповеќе мирната и убава прошетка покрај реката Драгор ни останува во сеќавање како дел од убавината на нашата Битола…
Уште да имаше по некое столче и масичка за почин…
Исто како во времето на Дембел Чаршија…
Покрај Драгорот,под липите…во Битола,бабам Битола…

 

фото непознат извор

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here