Групацијата К.А.К во соработка со Швајцарската Агенција за развој и соработка, Хелветас Македонија и
Фондот за можности 2019, организираат бесплатни тренинзи со вработување за следниве позиции:
▪️Келнер
▪️Бармен
▪️Рецепционер

Испратете го вашето CV на [email protected], со назнака „Учество на обука“, најдоцна до 01.09.2019 година.

Групацијата КАК располага со свои сместувачки и угостителски капацитети на следните локации:
Маврово (хотел Бистра, хотел Лоџ, хотел Спорт, и Ресторан Бистра),
Битола (хотел Епинал, хотел Широк сокак и Ресторан Градска Кафеана).

*Сместувањето и оброците за време на обуката се обезбедени од наша страна, во хотелите каде ќе се случува обуката.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here