БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во последните години, мошне популарни се шоуата каде анонимни пејачи се натпреваруваат, а стручното жири го оценува нивното пеење.

Моментално во најгледаното шоу на Гранд Продукција “Никогаш не е доцна” заслужно место доби битолчанецот Бејхан Рамов, по професија малтерџија, кој во едно од последните изданија на популарното шоу, едноставно растури.

Погледнете го видеото на скромниот Бејхан:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here