Вечерва беше првата вечер од Балкан Гала 2022, во организација на Камерен Оркестар на Битола – ⋮IWConnect. Rock Symphony ги размрда сите присутни, и сите ние уживавме во звуците на Камерниот Оркестар придружен од Жарко Јакимоски, Ружица Ареа, Пеце Суперхикс, Гиле Електрични Оргазам, Михајло Трајковски Сак, Ристо Вртев. Забавата продолжи со тројца познати DJ-ја Darren Emerson, Goran Kan, Herzel. Во прилог слики од настанот.

Фото: Дино Нечевски, Сашо Ставрев